Kategorie
 
 
 
 
 
 

VisaMasterCard

 
 
Moderní obývací pokoj, který si zamilujete na první pohled

Světlý, tmavý, moderní, tradiční… Zařizujete nový byt nebo plánujete rekonstrukci? V takovém případě určitě víte, že zařídit obývací pokoj tak, aby lahodil oku všech obyvatel, je téměř nadlidský výkon. Po jednom ale touží všichni – po pohodlí. 

 

 
Jak na skvělé hráčské sezení? Stačí malá změna

Pohodlná a správně zvolená hráčská židle dokáže skutečné zázraky, ať už trávíte hraním her hodinu nebo celý den. Dobré sezení je totiž základ. Při výběru herní židle je třeba zvážit mnoho faktorů, proto není snadné ji pořídit. Co takhle vyměnit klasickou gaming židli za něco lepšího? 

 

sedací vaky Tuli

 
5 tipů pro dokonalou zahradní pohodičku

Pro dokonalý odpočinek nemusíte cestovat do zahraničí. Zaslouženou pohodu si můžete vychutnat i ve vlastní zahradě díky správnému výběru nábytku a dekorací. Během letních dnů se tak budete cítit jako na dovolené. Dopřejte si dokonalý odpočinek, spoustu zábavy a stylový design. Všechno, co k tomu budete potřebovat, je pohodlné zahradní sezení a pár Tuli vaků.  

 
Sedací vak nebo útulné barvy: 5 kroků k pohodičkovému dětskému pokoji

Zařizování dětského pokoje je důležitou událostí v životě každého dítěte. Pro rodiče ovšem může být tato činnost náročnou výzvou. Dětský pokoj by měl podněcovat představivost a rozvíjet kreativitu, ale zároveň by měl být bezpečným útočištěm a místem k odpočinku. Nevíte, jak na to? S Tuli bude zařizování dětského pokoje hračkou. 

 
Slow design v sezení

Tuli vaky nejsou jen originálním kouskem pro interiér či zahradu. Za jejich příběhem se skrývá produkt slow designu, který způsobil doslova revoluci v sezení. Co všechno můžete od takového výrobku očekávat?

 
Michal Riabič: Zkušený designér, který stojí za úspěšnou značkou Nimble

Designu se věnuje už téměř 20 let a může se pochlubit spoluprací s takovými firmami, jako rakouské Bene či česká nábytkářská ikona TON. Mluvili jsme se slovenským designérem Michalem Riabičem, který vdechl duši kolekci kancelářského nábytku Nimble pro Tuli.

 
Kancelář není místo, ale cíl

6 aktuálních trendů v oblasti office prostor

Změní pandemie svět kanceláří? V době, kdy je mnoho zaměstnanců odkázáno na práci v izolaci domácího prostředí, rapidně klesá množství sociálních interakcí. Den v práci už proto mnozí z nás nepovažují za nezbytné „zlo“, ale naopak za událost. Touha po osobním setkání a lidském kontaktu mění i současné požadavky na office.

 
Nimble – prvá kancelárska kolekcia od Tuli

Stredové zóny kancelárskych priestorov sú stále neprebádanou „krajinou“ office segmentu. Akým nábytkom ich zariadiť a ako ich využiť čo najefektívnejšie? Slovenská značka Tuli ponúka odpovede vo svojej prvej kolekcii kancelárskeho nábytku Nimble.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze