Kategorie
 
 
 

VisaMasterCard

 
 
 
 
 
 

Sedací vak nebo útulné barvy: 5 kroků k pohodičkovému dětskému pokoji

Sedací vak nebo útulné barvy: 5 kroků k pohodičkovému dětskému pokoji

Zařizování dětského pokoje je důležitou událostí v životě každého dítěte. Pro rodiče ovšem může být tato činnost náročnou výzvou. Dětský pokoj by měl podněcovat představivost a rozvíjet kreativitu, ale zároveň by měl být bezpečným útočištěm a místem k odpočinku. Nevíte, jak na to? S Tuli bude zařizování dětského pokoje hračkou. 

Dětský pokoj se sedacími vaky Tuli pro děti

 

Krok č. 1: Pohodlné koberce a příjemné barvy 

Pohodičkový dětský pokoj by měl být útulný od podlahy po strop. Při jeho zařizování proto pamatujte na výběr správných barev a příjemných materiálů. Nebojte se hravých, veselých barev a měkoučkých materiálů, které vytvoří tu správnou atmosféru. 

 

Pokud nevíte, jaké barvy do pokoje zvolit, držte se pravidla 60-30-10: 

  • 60 % pokoje by mělo sestávat ze základních neutrálních barev, jako je béžová nebo bílá. 
  • 30 % pokoje by měly tvořit doplňkové barvy, které vzájemně ladí. 
  • 10 % věnujte výraznějším dekoračním barvám, které přidají pokoji charakter. 

 

Náš TIP 

Objevte širokou nabídku měkoučkých dětských koberců s pohádkovými motivy. 

 

Krok č. 2: Bezpečí a pohodlí 

Po dokončení podlahy a stěn přichází na řadu výběr nábytku. Mnozí bytoví designéři se shodují, že správný nábytek může dětem pomoci osvojit si pořádek. 

 

Ujistěte se, že jste při zařizování mysleli na dostatek úložného prostoru na hračky, oblečení i knížky. Kromě praktických skříní a komod by zde měly být také úložné boxy na hračky, do kterých si děti samy uloží všechny své poklady. 

 

Nábytek v dětském pokoji by měl být praktický, bezpečný a pohodlný. Vždy pamatujte na to, že vytváříte prostor pro dítě, které začíná poznávat a objevovat svět kolem sebe. Zkuste se podívat na prostor jeho očima. Je v pokoji dostatek místa pro hru, odpočinek a kreativitu? Je pokojíček dostatečně útulný a pohodlný? 

 

.Chlapec sedící na sedacím vaku Tuli

 

Krok č. 3: Sedací vak do každého pokojíčku 

Máte děti, které milují číst si v útulném koutě pokoje nebo se rády svinou do klubíčka na pohodlném křesle? Pohodlný a multifunkční dětský sedací vak by neměl chybět v žádném dětském pokoji. 

 

Miminko na sedacím vaku pro děti

 

Tvarovatelné sedací vaky a pytle pro děti jsou ideální pro všechny malé objevitele a neposedy. Děti na nich mohou lenošit, bavit se, skákat, nebo si z nich dokonce vytvořit překážky. Pokud ale hledáte stabilní vak na sezení, který si zachovává svůj tvar, sáhněte po vacích ve tvaru křesla. 

Věděli jste, že… 

… náplň sedacích vaků pro děti je vyrobena ze stejného materiálu jako jednorázové obaly na jídlo? Tím je zajištěna jejich absolutní nezávadnost a netoxičnost. 

 

Snad největší výhodou Tuli sedacích vaků pro děti je, že většina potahů je pratelná, díky čemuž bude sedací vak stále jako nový. Kromě toho, že jsou mimořádně odolné, vynikají Tuli vaky i bezpečnostními prvky, jako je například dvojitý zip nebo netoxická náplň. 

 

Krok č. 4: Doplňky z pohádky 

Nejsou to jen hračky, co dělají z dětského pokoje pohádkové útočiště každého dítěte. Předmětem, který rozvíjí dětskou představivost, může být i dětské osvětlení, barevný lustr, stojací lampa nebo rozkošné samolepky na zeď, které zútulní každý pokoj. 

 

Náš TIP 

V naší nabídce naleznete spoustu dětských doplňků s pohádkovými motivy od oblíbeného ilustrátora Adriána Macha. 

 

Nakupte vše pro děti 

 

Skvělým doplňkem je také dětský teepee stan, který je nejen zábavným, ale také designovým prvkem. Sedací vak s pohádkovým motivem můžete jednoduše sladit se stejným polštářem, kobercem nebo dekou. Díky tomu bude pokojíček útulný jako z pohádky. 

 

Dětský sedací vak Tuli

 

Krok č. 5: Zachovejte vzdušnost 

Dětský pokoj by měl být dostatečně vzdušný a prostorný, aby se v něm děti mohly volně a bez obav pohybovat, hrát si a dovádět. Nenamáhejte se ale vyplňováním každého volného místa. Raději nechte v místnosti dostatek volného prostoru. 

 

Myslete úsporně a zvažte nákup multifunkčního nábytku místo tří různých kusů. Sedací vaky a pytle pro děti mohou plnit všechny potřebné funkce, jako křeslo, průlezka a překážková dráha. Vaše děti se v nich dokonale zabaví. 

 

Vše pro pohodičkový dětský pokoj koupíte zde 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze