Kategorie
 
 
 

VisaMasterCard

 
 
 
 
 
 

Jak na skvělé hráčské sezení? Stačí malá změna

Jak na skvělé hráčské sezení? Stačí malá změna

Pohodlná a správně zvolená hráčská židle dokáže skutečné zázraky, ať už trávíte hraním her hodinu nebo celý den. Dobré sezení je totiž základ. Při výběru herní židle je třeba zvážit mnoho faktorů, proto není snadné ji pořídit. Co takhle vyměnit klasickou gaming židli za něco lepšího? 

 

sedací vaky Tuli

 

Co musí splňovat kvalitní herní židle? 

Herní židle mění zážitek ze hry. Pokud jste někdy zažili dlouhé sezení na nepohodlném hráčském nebo kancelářském křesle, jistě nám dáte za pravdu. 

Kvalitní hráčská židle musí proto splňovat několik kritérií: 

  • Správná ergonomie – ergonomická křesla jsou navržena tak, aby podporovala správnou polohu těla a minimalizovala riziko bolesti zad a krku. Křeslo by vás nemělo držet v nepřirozené poloze, ale naopak by mělo podporovat přirozené držení těla. 
  • Pohodlí – díky kvalitnímu křeslu se pocit nepohodlí neprojeví ani po několika hodinách hraní. 
  • Design – křeslo by mělo dokonale zapadnout do interiéru. Nejde přece jen o kus nábytku, ale také o stylový doplněk. 
  • Kvalitní materiál – pokud nechcete, aby bylo křeslo po několika měsících používání opotřebováno, prosezeno nebo zničeno, dejte si při výběru materiálu záležet. 

 

žena pracuje na Tuli vaku

 

Sedací vak pro dokonalý zážitek ze hry 

Co kdybychom vám řekli, že sedací vak dokáže nahradit jakékoli gaming křeslo? Sedací vaky Moka nebo Kanoe byly navrženy tak, aby splňovaly ergonomické požadavky i těch nejnáročnějších hráčů. Díky jejich jedinečnému tvaru a praktické výplni bude vaše sezení skutečným zážitkem. 

Tuli sedací vaky kopírují tvar vašeho těla, takže se nemusíte obávat bolesti ani diskomfortu z nepřirozeného sezení. Výplň tvořená drobnými polystyrenovými kuličkami se vám dokonale přizpůsobí, a poskytne vám tak perfektní oporu během sezení. Pokud se sedací vak po čase přece jenom vysedí, vnitřní vak jednoduše odzipujete a náplň doplníte novým granulátem. 

Rada odborníka 

Sedací pytle se anatomicky přizpůsobují tvaru vašeho těla, díky čemuž poskytují dokonalou oporu. Hřbet je uvolněný, ale svaly si udržují zdravé napětí. 

 

Moderní design a kvalitní materiál 

Ať už budete během hry klidně sedět, nebo se necháte strhnout emocemi, váš Tuli vak vydrží všechno. Sedací Tuli vaky jsou mimořádně odolné a kvalitní, takže vám vydrží skutečně dlouhá léta. Vaky jsou vyrobeny z látky odolné vůči tlaku i tření, přičemž celkovou odolnost zvyšuje také dvojitý zpevněný šev

Sedací vaky se na rozdíl od klasických židlí a křesel udržují velmi snadno. Když se objeví skvrna, potah z vaku jednoduše svlečete a dáte do pračky. Váš Tuli vak pak bude opět jako nový. Mnohé modely jsou dokonce voděodolné, takže si vak můžete vzít i na zahradu nebo balkon. Pokud se potah znečistí, jednoduše jej hodíte do pračky a vak můžete používat opět v interiéru. 

Třešničkou na dortu je široká nabídka modelů, barev a motivů, díky čemuž si vybere opravdu každý. Zapomeňte na nudné herní židle černé nebo šedé barvy a oživte své bydlení stylovým kouskem od špičkového designéra. 

 

kluk hraje počítačovou hru na Tuli vaku

 

Široké využití 

Sedací vak můžete používat jako herní židli, kancelářské křeslo, ale také jako pohodlný gauč v obýváku nebo na terase. Jeden Tuli vak snadno nahradí několik různých druhů nábytku. V Tuli vaku můžete relaxovat, pracovat, hrát si, číst si nebo si dopřát odpolední odpočinek. Skladný vak se snadno přenáší a vždy vám poskytne jedinečný komfort. 

 

Vyberte si své nové gaming křeslo: Vyberte si Tuli vak 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze