Kategorie
 
 
 

VisaMasterCard

 
 
 
 
 
 

5 tipů pro dokonalou zahradní pohodičku

5 tipů pro dokonalou zahradní pohodičku

Pro dokonalý odpočinek nemusíte cestovat do zahraničí. Zaslouženou pohodu si můžete vychutnat i ve vlastní zahradě díky správnému výběru nábytku a dekorací. Během letních dnů se tak budete cítit jako na dovolené. Dopřejte si dokonalý odpočinek, spoustu zábavy a stylový design. Všechno, co k tomu budete potřebovat, je pohodlné zahradní sezení a pár Tuli vaků.  

posezení na terase se sedacími vaky a houpačkou

 

Vytvořte si relax v pohodlí domova

Rádi byste si užili horké letní dny a dlouhé večery v pohodlí vlastní zahrady? Toužíte po útulném a pohodlném koutku pod korunami stromů s venkovním sezením? Nebo máte k dispozici balkon, který si přímo žádá pár květin a zahradní židle nebo pohodlná křesla?

Není nic jednoduššího, než si vytvořit vlastní kousek ráje. Máte-li zahradu, terasu nebo balkon, nic vám nebrání splnit si tento sen. Začněte si užívat letní pohodu na čerstvém vzduchu.

 

Prostor si rozdělte do zón

Předtím, než se pustíte do samotného zařizování, rozdělte si celý prostor na pomyslné zóny. Takto bude prostor prakticky uspořádán a zorganizován. Vytvořte si například stolovací zónu, kde budou zahradní židle, stůl a místo pro grilování. Pokračujte s oddechovou zónou, kde můžete umístit sedací vaky nebo zahradní křesla. Hrací část, věnovaná nejmenším, může obsahovat pohodlné sedací vaky, pískoviště, prolézačky a houpačky pro malé i velké.

 

Pohodlí nade vše

Při zařizování venkovního posezení byste měli klást důraz především na pohodlí. Pokud si chcete opravdu odpočinout, zapomeňte na nepraktické plastové židle. Místo toho sáhněte po pohodlných zahradních křeslech, lehátkách nebo Tuli sedacích vacích, do kterých se po náročném dni doslova ponoříte.

 

Tuli vak a pes

 

Na sedacích vacích můžete relaxovat přesně tak, jak to máte rádi. Díky jejich variabilitě v nich můžete sedět s knihou nebo dřímat při zpěvu ptáčků. Tuli sedací vaky se maximálně přizpůsobí vaší poloze, takže už nehrozí žádné nepohodlí. Sedací vaky poslouží i nejmenším, kteří se na nich mohou vyřádit nebo si odpočinout.

Vaky jsou voděodolné a pratelné, takže je jejich údržba opravdu snadná. Jsou vyrobeny z odolné látky a jejich odolnost je ještě zvýšena dvojitým zpevněným švem. Nemusíte se tedy obávat, že by se venku poškodily.

Klidně si je můžete vzít na terasu, balkon nebo zahradu. Po skončení zahradní sezóny sedací vak jednoduše vyperete a přemístíte ho do obývacího pokoje, pracovny nebo dětského pokoje. Jediný kus nábytku vám bude sloužit během celého roku, kdekoli si budete přát.

 

Věděli jste, že…

… zpěv ptáků má podle vědců příznivý vliv na naše duševní zdraví?

 

Nechte zahradu zazářit

Dokonalé venkovní sezení se neobejde bez stylových dekorací, které mu dokážou vdechnout tu správnou atmosféru – útulnou a pohodlnou. Kromě klasických doplňků, jako jsou praktické košíky, měkoučké deky pro dlouhé večery nebo barevné podsedáky, byste neměli zapomenout ani na exteriérové ​​osvětlení.

Zvolit si můžete praktickou solární lampu, která svítí až 8 hodin po nabití. Rozkošné svítící kuličky můžete zavěsit na stromy, omotat kolem sloupů terasy nebo je položit na stůl. Budete překvapeni, jak romantickou atmosféru dokáže vytvořit pár světýlek.

 

exteriérové sedací vaky Tuli

 

Zachumlejte se do měkoučkých materiálů

Existuje snad něco příjemnějšího, než se po náročném dni svalit na měkoučký polštář a v tichu přírody si vychutnat zasloužený odpočinek? Obklopte se příjemnými materiály, které přímo volají po tom, abyste se do nich svalili. Pohodlné polštáře k sezení v příjemných barvách, měkoučké přikrývky, které oceníte během chladnějších večerů nebo klasické polštářky. Nic z toho by vám nemělo chybět.

Pro dokonalý relax nezapomeňte na sedací vaky RELAX, FUNNY nebo na náš největší Tuli vak SOFA, ve kterém si odpočine opravdu každý. Tento vak je tak velký, že se na něm pohodlně usadí i dvě osoby. Můžete jej používat jako měkoučké lehátko nebo jako praktické zahradní křeslo. Je jen na vás, jaký tvar si z něho vyformujete.

 

dvojice a sedací vaky Tuli

 

Obklopte se zelení

Zahradní i balkonové posezení je neodmyslitelně spojeno s okolní přírodou. Díky zeleni kolem vám v létě nebude nesnesitelně teplo. A pokud budete mít štěstí, možná si budete moci vychutnat i ptačí koncert. Do květináčů můžete zasadit oblíbené bylinky a květiny. Citronela, máta, meduňka a levandule jsou dokonce považovány za nejlepší přírodní odpuzovače hmyzu, což v létě zajisté oceníte.

 

Vezměte si Tuli ven

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze